Medlemmar

Filtrera
Visa # 
Kontaktbild
Adevotech AB

Adevotech ska utveckla, tillverka, producera, marknadsföra och sälja avancerade och unika högteknologiska produkter inom fordonsindustrin.


http://www.adevotech.com

Kontaktbild
Berners Tunga Fordon AB

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Bernerskoncernen. Vi är återförsäljare för Scania lastbilar och Bussar.
Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland.
Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. 
Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.


http://www.berners.scania.se/

Kontaktbild
Bilprovningen

Bilprovningen erbjuder hög tillgänglighet i hela landet.
Affärsidén är att genom kvalificerade och serviceinriktade medarbetare utföra kontroller och andra tjänster på ett opartiskt, behovsanpassat och kostnadseffektivt sätt i syfte att höja trafiksäkerheten, värna om miljön och förbättra fordonsekonomin.


http://www.bilprovningen.se

Kontaktbild
Centrala Buss i Jämtland/Härjedalen AB

(CB) bildades 1987 och har idag 15 medlemsföretag. Vår busspark består av över 100 bussar (varav 20 småbussar) som trafikerar mer än 500.000 mil per år och omsätter ca 50 miljoner kronor.
CB-företagen kör linjetrafik, färdtjänst, sjukresebuss, bokbuss och beställning. Allt!
CB arrangerar också populära resor, främst inom Norden, allt från endagars- till veckoarrangemang. Populärt!
Samverkan inom CB visar att "den lille" kan vara med även i stora sammanhang. Bra!


http://www.centralabuss.com

Kontaktbild
JGY Fordonsprogrammet

JGY Fordonsprogrammet är Östersunds nya utbildningscenter på gymnasienivå för fordonsteknik med olika inriktningar såsom personbilsteknik, transportteknik, karosseriteknik, maskin/lastbilsteknik och motorsport.

Vi strävar efter att bli ett av Sveriges främsta fordonsgymnasium med hög kvalité för att tillgodose arbetsmarknaden med den arbetskraft som fordonsbranschen efterfrågar.


http://www.jgy.se/gymnasieprogram/fordon

Kontaktbild
Mählers

AB Mähler & Söner grundades 1895 i Hoting och är nu beläget i Rossön som ligger i norra Jämland.

Trots vår mer än 115-åriga historia, har vi inte avstannat i vår utveckling. Vi jobbar ständigt nytänkande och utvecklar nya produkter. Detta har medfört att vi nu är marknadsledande i Norden, när det gäller väghållning hela året.
Vi kan föreslå och leverera kompletta utrustningar för lastbil och väghyvel.Vår lyhördhet för våra kunders synpunkter gör att Mählers ständigt förbättrar och förnyar sitt produktprogram. Satsa Du också på Mählers för rätt metod, produkt samt optimal ekonomi och produktion.

http://www.mahlers.se

Kontaktbild
Maincon

Maincon erbjuder konsulttjänster inom Integrated Logistic Support, där produktion av e-Learning är en stor del. Våra anställda har lång erfarenhet av att utveckla och producera interaktiva läromedel, t ex DSU, CBT och e-Learning.


http://www.maincon.se

Kontaktbild
Mittuniversitetet

Ett ungt universitet har frihet att förändra och se
nya öppningar och möjligheter utan att vara bunden av traditionen.


http://www.miun.se

Kontaktbild
ÖLAB

Heltäckande service till konkurrenskraftiga priser.
Östersunds Lastbilsservice AB har sedan 1983 kunnat erbjuda en heltäckande allservice till tunga fordon och transporter. Lastbilar, bussar, släp eller traktorer - med våra 30 år i branschen har vi ett stort kunnande inom alla områden. Till skillnad från många andra servicehallar är vi inte märkesbundna - har du problem med ditt
fordon finns vi där för att lösa det på snabbast möjliga sätt, oavsett märke eller modell. Att kunna serva många olika märken och alltid vara tillgängliga för våra kunder, kan sägas vara kärnan i vår verksamhet. Det har visat sig vara ett framgångsrikt koncept. Vår kundkrets är bred och fortsätter att växa. Vi arbetar idag med kunder från hela landet och räknar också lokala uppdrag från kommunen samt ett stort antal åkerier i Östersund med omnejd.


http://www.olab.z.se/

Kontaktbild
Östersunds kommun

I sin strävan att skapa tillväxt har Östersunds kommun beslutat att stödja VTC som en aktiv medlem.
Förutom intresseområdet tillväxt har området Grön trafik en stark och naturlig koppling till VTC.


http://www.ostersund.se

Kontaktbild
QRAFT

QRAFTs medarbetare brinner för förbättringar. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer inom olika branscher. Vår affärside är att bidra med kompetens, inspiration och genomförandekraft för att etablera komponenterna i ett framgångsrikt förbättringsarbete.


http://www.qraft.org

Kontaktbild
Reaxcer AB

Problemlösare, helt enkelt!
Reaxcer erbjuder smarta och kostnadseffektiva logistiklösningar inom skogsindustrin, miljötjänster med helhetsperspektiv, transport- och maskintjänster inom anläggningssektorn och fastighetsservice. Alltid med hög servicekänsla och rejäla resurser i ryggen. Alltid med lokalt kunnande uppblandat med globalt tänkande. Och alltid med människan i fokus.


http://www.reaxcer.se

Kontaktbild
Revotech

Produktutveckling. 3D-Cad. Ritningsunderlag.
Designer och tillverkare av Techsled.

 


http://www.revotech.se

Kontaktbild
SAAB Aerotech

SAAB AB är ett av Sveriges ledande konsultföretag. Företaget erbjuder tekniska tjänster och lösningar inom bl.a. fordonsteknik.


http://www.saabgroup.com

Kontaktbild
Scandic Hotel Östersund

I Norrlands hjärta ligger Scandic Östersund.
Beläget strax söder om stadskärnan har du fjäll och storslagen natur inpå knuten
och samtidigt tillgång till allt staden kan erbjuda.


http://www.scandichotels.se

Kontaktbild
Svenska Bilsportförbundet

Svenska Bilsportförbundet har till ändamål att befrämja och administrera bilsporten i Sverige på ett sådant sätt att den står i överensstämmelse med Idrottsrörelsens verksamhetsidé enligt RFs stadgar samt att företräda bilsporten internationellt.


http://www.sbf.se

Kontaktbild
Svenska Mässkonsult

Svenska Mässkonsult bildades 1976. Företaget finns på ett flertal orter och platser i landet. Den som vänder sig till oss möts av kunnigt och engagerat folk och får ett personligt bemötande, där vi skräddarsyr precis det beställaren vill ha.

Vi klarar det mesta - tack vare vårt breda kontaktnät
Vi arrangerar egna mässor, och är totalentreprenörer för andra. Vi har ett brett kontaktnät, och klarar kringarrangemang med allt från berömda artister till efterfrågade föreläsare.


http://www.smab.nu

Kontaktbild
Sveriges Åkeriföretag Norr

Sveriges Åkeriföretag, SÅ, är branschorganisationen för åkerier i Sverige.
Sveriges Åkeriföretag Norr representerar Norrbotten, Västerbotten Jämtland och Västernorrland. Vi är störst i landet geografiskt och den tredje största vad avser antalet medlemmar och antalet fordon.


http://www.afnorr.nu

Kontaktbild
Teknikinformation i Krokom AB

Teknikinformation i Krokom gör teknisk information tillgänglig i form av handböcker, reservdelskataloger och multimedia.


http://www.tikab.se

Kontaktbild
Teknikkompetens i Sverige

Teknikkompetens (TK) erbjuder kundanpassade teknik- och underhållslösningar för materielsystem från utvecklingsfas till eftermarknads- och avvecklingsfas.


http://www.teknikkompetens.com

Design syre